Известие

Collapse
No announcement yet.

Разглобяване на огледало - Алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Разглобяване на огледало - Алфа 156

Колеги дайте идея как да стигна до вътрешността на обтекателя на страничното огледало на 156, че ми тупурка ужасно по неравносттите. Четох някъде, че се извърта стъклото да крайност и с отверкар опитах, но се отказах понеже усетих как съм на ръба да счупя стъклото.
    Alfa 156 1,8 TS 2001

Не съм сигурен, но мисля, че по памет от долу имаше винт и като се развие цялото стъкмо заедно с механизма излиза напред. Но може и да се бъркам с друга кола... огледай го... може и да не се бъркам.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Стъклото е на щипки. Извърташ го и внимателно ту отгоре, ту отдолу за да го раздвижиш един вид малко. Ако пластмасата е много стара на щипките и нагоряла няма спасение - след това силиконче. И внимавай, че на гърба си стъклот е подгревател да не го надереш

Comment

Аз също трябва да правя тая процедура някой ден, ама предния пък като се мъчих ме фана шубе да не спраскам стъклото, въпреки че вях на едно опитно огледало - макар че колега ми е казвал че се отделя стъклото не ми се рискуваше чак толкова
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първо прочети това,а после напъвай на щипките.
          http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...E5%E4%E0%EB%EE
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Благодаря колеги. Днес ще опитам да го разглобя окончателно. Дано не го счупя.
            Alfa 156 1,8 TS 2001

Comment

Working...
            X